Сервиз и обслужване

Извършваме широк набор от ремонти на леки автомобили и джипове.

Прочети повече

Диагностика

Компютърна диагностика, чип тунинг, качествени софтуерни ремонти/услуги.

Прочети повече

За нас

• През 2008г. отвори врати сервиз МироАуто специализиран в компютърна диагностика и ремонт на бензинови и дизелови двигатели на джипове и леки автомобили, ремонт скоростни кутии, ходова част, охладителни и спирачни системи, стартери и алтернатори, ел. инсталации, обслужване и общ преглед на автомобили. Ремонт и изработка на хидравлични маркучи. Цветни заварки с аргонов апарат.

• Нашите цели са да предложим на нашите клиенти най-добрите автосервизни услуги с цел да ги улесним в поддръжката на техния автомобил, да им дадем възможност за бързо и адекватно ориентиране спрямо пазара на авточасти и ремотните дейности.

• За да бъдем максимално полезни на нашите клиенти и съобразявайки се с техния автомобил, ние се стремим да предложим най-оптималните и приемливи варианти за избор на авточасти и труд.

• Ние се стремим да прилагаме индивидуален подход към всеки от нашите клиенти, като по този начин подобряваме ефективността на тяхната счетоводна отчетност. Тъй като разбираме необходимостта от наличието на лоялен и надежден партньор, нашият най-голям приоритет винаги е бил да обслужваме нашите клиенти със максимална скорост и качество.